Café De Kat in de Stad

Onze poezen & katers

Roos staat meestal s’avonds bier te tappen. Maar ook op de zondagmiddag tijdens de livemuziek staat zij achter de bar. Als ze niet achter de bar staat dan staat ze waarschijnlijk bij de microfoon, want ze is gek op karaoke. Favoriete biertje:  is. Hopruiter! Heerlijk fris, fruitig en toch vol van smaak!

Onze vrolijke Robin staat voor je klaar op de zaterdagavond! Bieradvies? Van haar zal je altijd een eerlijk antwoord verwachten. Favoriete drankje? Robin’s winterse mojito natuurlijk! En favoriete biertje is de Rumoerige Roodborst, vooral vanwege de toepasselijke naam.  

Onze Rosa is altijd wel in voor een gezellig praatje. Op zaterdag en zondagmiddag zal zij je drankjes inschenken.  Ook is ze regelmatig bij de microfoon te vinden tijdens de gezellige karaoke.  Favoriete biertje: Baltasar! Dé tripel van de Koperen Kat. Maar ook drinkt ze graag een gin-tonic. Rosa’s GT uiteraard!

 Maggy is op donderdag en vrijdagmiddag aanwezig om je te voorzien van een heerlijk drankje. Een echte horecatijger met jaren ervaring. Favoriete drankje is uiteraard de Maggy’s hot choco. Heerlijk warm met lekkere havanna rum

Arnout staat zo nu en dan achter de bar om een lekker biertje te tappen. Groot bierliefhebber dus kan moeilijk een favoriet kiezen, zijn aanraders: La Trappe Quadrupel, Broeder Everardus, Naeckte Nimf, de Kater en Zuster Agata. 

Onze levensgenieter Rolf is altijd in voor een lekker biertje. Voor goed bieradvies moet je op woensdag langs komen, als hij achter de tap staat. Favoriete bieren : alles van de Koperen Kat!

Schuiven naar boven